Medias
SNG Medias

Regulament ONSJ 2008

 
REGULAMENT INTERN
pe perioada desfăşurării Olimpiadei Naţionale de Ştiinţe pentru Juniori 2008


Articolul 1
Participanţii - elevi şi profesori însoţitori - vor fi cazaţi în internatul Şcolii Naţionale de Gaz Mediaş, situat în campusul şcolar din str. Metanului, nr.1. Masa se serveşte la cantina şcolii, situată lângă internat.
Proba teoretică se desfăşoară în sediul şcolii, situat la aceeaşi adresă.
Proba practică se desfăşoară în sediul secundar al şcolii - laboratoare şi ateliere şcoală - situat în str. Andrei Şaguna, nr.9.

Articolul 2
Pe toată perioada desfăşurării olimpiadei, participanţii se vor încadra strict în programul anunţat de organizatori la secţiunea "Program". Orice abatere de la program se va face prin anunţarea organizatorului care răspunde de judeţul respectiv. Tabelul cu repartizarea judeţelor pe organizatori este prezentat la secţiunea "Participanţi" şi constituie anexă a prezentului regulament.

Articolul 3
Pentru asigurarea condiţiilor optime de desfăşurare a olimpiadei, toţi cei implicaţi vor purta obligatoriu ecusoane, după cum urmează:
- organizatorii - ecuson roşu
- participanţii şi profesorii însoţitori - ecuson albastru
- membrii comisiei centrale - ecuson verde

Articolul 4
Părăsirea de către elevi a campusului şcolar, în afara programului anunţat, se face doar cu aprobarea profesorului însoţitor şi însoţiţi, eventual, de organizatorul care răspunde de grup.

Articolul 5
Pe toată perioada olimpiadei participanţii pot folosi fără restricţii baza sportivă a şcolii, 2 profesori de educaţie fizică stând zilnic, după ora 19,00 la dispoziţia acestora.
De asemenea în internat, sala de lectură de la etajul II este rezervată elevilor (calculatoare legate la internet şi televizor), iar sala de lectură de la etajul I pentru profesorii însoţitori.

Articolul 6
Orice obiecţie care ţine de organizarea olimpiadei, cu excepţia celor ce vizitează concursurile propriu-zise (proba teoretică şi proba practică) va fi anuţată prompt organizatorilor.

Articolul 7
La încheierea concursului, toţi participanţii vor avea obligatoriu rezultate foarte bune.

SUCCES!


 
 
Ştiri

 
03.08.2008
 
Vă mulţumim şi vă mai aşteptam la Mediaş.
Vacanţă plăcută!
 
03.08.2008
 
Au fost postate fotografiile realizate vineri la Festivitatea de închidere a olimpiadei.
 
02.08.2008
 
Au fost postate fotografiile realizate joi la Sibiu şi Club Sana.
 
02.08.2008
 
Au fost afişate rezultatele finale ale ONSJ 2008.
 
 
Copyright © 2008 Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu